2018 by adfinta

 

Wij zijn een jong en dynamisch consultancybureau met veel ervaring binnen diverse branches. Wij hebben veel kennis en expertise in huis.

  

Uitbesteden van uw administratie

Met een aantal jaren ervaring en veel tevreden klanten verzorgt Adfinta de administratie en boekhouding van bedrijven in het MKB. Wij bieden deskundigheid op verschillende administratieve en fiscale terreinen. Van het verzorgen van uw administratie of loonadministratie tot het opstellen van uw jaarrekening en van uw btw-aangifte en andere belastingaangiften tot het begeleiden van starters.

 

Adfinta is gericht op het voeren van uw volledige boekhouding. Of u nu starter bent, zpp’er of een onderneming met personeel, Adfinta verzorgt uw administratie effectief, deskundig, goedkoop en betrouwbaar. Onze kracht zit vooral in kwaliteit, eenvoud, vaste lage prijs en een goede service. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent zonder verborgen kosten.

 

Detacheren & Uitzenden

 

Adfinta administratie & advies heeft een landelijke dekking in het leveren van tijdelijke medewerkers, uitzendkrachten of personeel.

Vanuit ons kantoor kunnen wij voor u flexibele krachten inschakelen voor o.a. de volgende functies:

 

  • Financieel personeel

  • Administratief personeel

  • Managementassistent

  • Telefoniste/Receptioniste

  • Productiemedewerkers

  • Schoonmaakpersoneel

 

Onze kandidaten worden uitgebreid geïnformeerd over de functie en uw organisatie. U bent dus altijd in gesprek met gemotiveerde kandidaten.

Graag maken wij daarom vooraf kennis met u en uw bedrijf. Naar aanleiding van uw wensen en eisen bepalen wij in overleg met u de beste strategie om uw vacature te vervullen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now